2012. február 6., hétfő

Artistry szett AKCIÓ!!!!! - Jelenlegi ára: 14 000 Ft *

Eladásra kínálok egy Artistry Essencials száraz bőrre való szettet. Az Artistry a világ egyik vezető kozmetikuma.
A szett tartalma:  
Arctisztitó: Kíméletes, szappanmentes, krémes állagú arctisztító, amely hatékonyan eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, miközben megőrzi a bőr kritikus nedvességgátját, és finoman exfoliálja a bőrt. Tisztítja, exfoliálja és hidratálja a bőrt. Szabadalmazott exfoliáló technológiát alkalmaz. Bőre minden tisztítás alkalmával friss, selymes és egyenletesen sima lesz. Az exkluzív Nourish 3 hatóanyag-együttes* segítségével optimalizálja a bőr nedvességtartalmát.
Összetétel:  Perillát, makadámiát és jojobát tartalmaz. Ez a kíméletes formula természetesen bejuttatott Nourish 3 hatóanyag-együttes*-et tartalmaz, amely segít helyreállítani a bőr nedvességgátját, és így megőrzi a bőr nyugodt, selymes állapotát.  
Használat:  Permetezze be az arcát meleg vízzel, hogy nedves legyen. Tegyen egy mogyorónyi tisztítót az ujjbegyére, és körkörös mozdulatokkal vigye fel az arcra és a nyakra, megmasszírozva és exfoliálva a bőrt. Alaposan öblítse le meleg vízzel. Itassa le a vizet. Folytassa a Hidratáló arctonikkal. Normál és száraz bőrre ajánlott. Érzékeny bőrre is használható. Klinikailag tesztelt. Nem tömíti el a pórusokat.
Tonik:  
Különlegesen kifejlesztett selymes arctonik a Hidratáló arctej hidratáló hatásának fokozására. Normál és száraz bőrre ajánlott. Érzékeny bőrre is használható. Klinikailag tesztelt. Nem tömíti el a pórusokat.  Energetizálja a bőrt, fokozza azt a képességét, hogy egész nap megőrizze hidratáltságát. Kondicionálja a bőrt.  Az exkluzív Nourish 3 hatóanyag-együttes segítségével optimalizálja a bőr nedvességtartalmát.
Összetétel:  A parlagi ligetszépe és a makadámia- olaj természetes összetevőivel gazdagítva. A kíméletes formula természetesen bejuttatott Nourish 3 hatóanyag-együttes*-et tartalmaz, amely segít helyreállítani a bőr nedvességgátját, és így megőrzi a bőr nyugodt, selymes állapotát 
 Használat:  Tisztítás után gyengéden rázza fel a tonikot, amíg teljesen összekeveredik. Itasson át a folyadékkal egy vattapamacsot, majd oszlassa el az arcon és a nyakon. Folytassa a Hidratáló arctej SPF 15- tel.
Arctej:
Gazdag, mégis könnyű krémes formula, amely segít a kellemetlen érzések és a feszülés csillapításában. Szabadalmazott ARTISTRY Aura of Protection-t tartalmaz, amely a bőr felszíne felett nyújt védelmet az antioxidánsok és a légszennyezés ellen, valamint széles spektrumú SPF 15 védelmet és folyamatos hidratáltságot biztosít. Normál és száraz bőrre ajánlott. Érzékeny bőrre is használható. Klinikailag tesztelt. Nem tömíti el a pórusokat.  Optimálisan hidratált, puha és selymes arcbőrt biztosít. UVA/UVB-, illetve szabadalmazás alatt álló szabad gyökök elleni védelmet nyújt. Az exkluzív Nourish 3 hatóanyag-együttes* segítségével optimalizálja a bőrnedvességtartalmát, és egész nap megtartja a bőr tökéletes hidratáltságát.
Összetevök:  A kíméletes formula természetesen bejuttatott Nourish 3 hatóanyag-együttes*- et tartalmaz, amely segít helyreállítani a bőr nedvességgátját, és így megőrzi a bőr nyugodt, selymes állapotát. Szabadalmazott ARTISTRY Aura of Protection**-t tartalmaz, amely a bőr felszíne felett nyújt védelmet az antioxidánsok és a légszennyezés ellen, valamint széles spektrumú SPF 15 védelmet biztosít.
Használat:  A bőr tisztítása és tonizálása után vigyen fel egy mogyorónyi arctejet az arcra és a nyakra.
Fontosnak tartom még elmondani, hogy első hallásra drágának tűnhet a termék, DE ez a termék KONCENTRÁTUM nagyon kevés kell belőle és kb. egy szett 9-11 hónapig is elég. Ha csak egy termék fogyott ki pl.:  arctisztító nem kell meg venni újra a szettet. A termékek külön- külön is meg vásárolhatóak.  
Ha bármilyen kérdésed van írj szívesen válaszolok. Nézd meg a többi termékem is.



Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-04 22:13
. Artistry szett AKCIÓ!!!!! - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Fontos